Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

SEGÍTÜNK ELIGAZODNI A NYÍLÁSZÁRÓK VILÁGÁBAN!

Feng shui a lakberendezésben


Az ősi kínai hagyomány szerint a világ öt elemének – a víz, tűz, fa, fém és a föld– harmóniában és egyensúlyban kell lennie egymással.
Mindegyik elemnek megvan saját jellemző tulajdonsága, amelyet használhatunk otthonunk kialakításában, ha idilli miliőt szeretnénk teremteni közvetlen környezetünkben.

A VízA Feng Shui szerint a jólétet jelképezi és az érzelmi érzékenységet. Jellemző színei a fekete és a sötétkék. Formái a hullámok és az ívek. Szimbólumai a tükör, üveg, szökőkút, csobogó, képek halakkal, vízesések, tengeri táj.

A TűzEz a Feng Shui elem a cselekvéshez, motivációhoz, szenvedélyhez, intelligenciához kapcsolódik. Energizáló és aktiváló ereje van, ezért olyan helyekre érdemes beépíteni, ahol emberek közti kommunikációra kerül sor. Jellemző színei a piros és narancssárga. Formái a háromszög és a kúp. Szimbólumai a háromszög és szöges formák, gyertyák, fényes tárgyak, képek tűzről, fényről, napról.

A FaA Feng Shuiban a Fa serkenti a kreatív képességeket, a növekedést és a fejlődést. A Fa jelenléte otthonodban elősegíti a családtagok kreativitását. Jellemző színei a zöld árnyalatai. Formái a magas, hosszú és téglalap alakú formák. Szimbólumai a fából készült tárgyak, fabútorok, növények, képek fákról és növényekről. A Rábaablak fa nyílászárói tökéletesen illeszkednek a Feng shui szerinti lakberendezésbe. Beltéri ajtóink a változatos fafajoknak, színeknek, formáknak köszönhetően szinte korlátlan lehetőséget kínálnak megrendelőink számára. Aki otthonában is érezni szeretné a természet közelségét, szépségét és sokszínűségét, azoknak mindenképp érdemes termékválasztékunkból inspirálódni. Minimal stílusú beltéri ajtóinkat az egyszerű, letisztult vonalvezetés teszi igazán elegánssá. Szépségük és vonzerejük az egyszerűségükből fakad.

A FémEz a Feng Shui elem pénzügyi hatalmat és sikereket hoz. A Fém elemnek a lakásban az a szerepe, hogy vállalkozó szellemmel és sokoldalúsággal töltse fel a lakókat. Jellemzői színei a fehér, az arany és az ezüst. Formái a kerek, kupola, félhold formák. Szimbólumai a fém tárgyak, kardok, érmék, képek fémdolgokról.
 
A FöldA Föld eleme növeli a stabilitást, megbízhatóságot és bizalmat. Ezek a tényezők erősítik a szellemet és az erkölcsi támogatást. Jellemző színei a sárga és a barna. Formái a négyzet és a kocka. Szimbólumai a kerámia, kő, kristály, tájképek.
A legjobb eredmény akkor érhetjük el, ha a Feng Shui 5 elemét egyenlő mértékben tudjuk eloszlatni a ház minden helyiségében. Minden elemnek megvan a saját funkciója és hatása, együtt kölcsönhatásba lépve a családot a legpozitívabb módon befolyásolják.
A falak és burkolatok színének meghatározásakor olyan színeket válasszunk, amelyek megfelelnek a ház stílusának, és támogatják az adott helyiség energiáját. Különös figyelmet érdemes helyezni a különböző funkciójú helyiségek be- és elrendezése. A nagy bútorok akadályozzák a chi áramlását. Formájuk, színük pozitív vagy negatív hatással van az adott helyiség energiájára. Ügyeljünk a tűzhely és a csapok elhelyezésére azért, hogy a tűz és a folyóvíz pozitív hatását hasznosíthassuk. A lakástextilek színvilágát igazítsuk a falak és a burkolat színéhez. Ágyak elhelyezését illetően a legjobb, ha a feng shui és a radiesztézia szempontjait egyeztetve választjuk ki az ágyak helyét. Minél több természetes anyagot használunk fel otthonunk berendezésekor, annál meghittebb és hangulatosabb környezetet teremthetünk magunk körül.