Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése,forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű - Minőségi fa ablakok és nyílászárók egyedi gyártása - Minőségi fa ablakok és nyílászárók egyedi gyártása
Széchenyi 2020 ERFA logó

Első látásra magával ragad!

Zsalugáterek

Ablakainkhoz professzionális kivitelezésű zsalugáterek is rendelhetők, mozgatható vagy fix lamellás kivitelben. Zsalugáterjeink nemcsak a kültéri árnyékolást hivatottak szolgálni, hanem nyáron megvédik otthonunkat a túlzott felmelegedéstől is. A zsalugáterek funkcionális előnyeiken túl, számos esztétikai előnyt is jelentenek, mivel jellegzetes kialakításuknak és formaviláguknak köszönhetően házunk egyediségének markáns megtestesítői.

Fix & mozgatható lamellás

Egyszerre öltöztet és egyedivé tesz! 

A zsalugáterek nemcsak praktikusak, de öltöztetik is otthonunkat. A mozgatható lamellás zsalugáter lamellái könnyen mozgathatók, és a megfelelő állásba állítva optimalizálható a beengedni kívánt fény mennyisége.

Táblás

Amikor a múlt kifinomult szépsége életre kel a jelenben!

Teletáblás zsalugátereink megidézik a nosztalgikus múlt varázslatos szépségét és formatervezésüknek köszönhetően egyedivé és egyben hangulatossá teszik otthonunkat.

Könnyű, kényelmes ápolás

A zsalugáterek formatervezése során az egyes fa-, és alumínium felületek, érintkezési pontok úgy kerülnek kialakításra, hogy azok könnyen és kényelmesen tisztíthatók legyenek.

Fenntartható fejlődés

A környezettudatosság jegyében kizárólag minősített, megújuló erdőgazdálkodásból származó alapanyagokat használunk.  

Kiváló alapanyag

Hiba- és vetemedésmentes, többrétegű alapanyag PU ragasztással.