Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

AZ ELEMEK TÖKÉLETES EGYSÉGE!

Innova Vision Protect

Az elemek tökéletes egysége!

A letisztult, formabontó vonalvezetés a fa, az üveg és az alumínium egységének tökéletes harmonizációján keresztül valósul meg. A nagyobb üvegfelületnek köszönhetően beáramló több fény gondoskodik a megnövelt komfortérzetről. Az alumínium borítás védelmet nyújt és hosszú távú garanciát jelent a fa nyílászáró időtálló szépségére és tartósságára.
Bemutató videó:


 

Teljes alumínium védelem

Az alumínium borítás tökéletes védelmet nyújt és hosszú távú garanciát jelent a nyílászáró időtálló szépségére és tartósságára.
 

Extra vékony keret

Letisztult, formabontó vonalvezetés, funkcionalitás eleganciával ötvözve 

Rejtett vasalatok

A nyílászáró rejtett vasalatai teszik teljessé a mérnöki csúcstechnológiát.

Kiváló hőszigetelés

A hő- és napenergia védelemmel ellátott nagyobb felületű üveg kitűnő hőszigeteléséből fakadóan kiemelkedő műszaki teljesítmény.

Egyszerű karbantartás

A nyílászáró geometriai kialakítása a tisztítandó felületek egyszerű karbantartását is lehetővé teszi.

Megnövelt komfortérzet

A nagyobb üvegfelületnek köszönhető több fény, világosabb belső terek.
 

Alapanyag

Hossztoldott 30+ cm, rétegragasztott, hibakiejtett fedőrétegű, IFT® minősített I. osztályú lucfenyő, 92 mm profilvastagság

Vasalat

Roto Designo rejtett vasalat, hibás működtetés gátlóval, résszellőző funkcióval, kiemelés gátló gombafejes záródarabbal, nyitáshatároló funkcióval

Üvegezés

4-16-4-16-4 mm, Ug=0,6 W/(m2K) Low-E bevonatos, argon gázzal töltött, fokozottan hőszigetelt, melegperem zárással OPCIÓ: 4-18-4-18-4 mm, Ug=0,5

Felületkezelés

Remmers Aidol környezetbarát vizes bázisú lazúr, akár 10 év garanciával

Gumitömítés

Háromszoros, külső oldalon rejtett az UV védelem miatt

Vízvető

Gumitömítéssel ellátott hőhídmentes

Kilincsek

Rotoline, secustik, pozicionált kilincsek többféle színben

Alumínium borítás

Erősített profilú, porszórt alumínium borítás. Különböző felületekben (matt, fényes, struktúrált)
Alsó részen párkányfogadó elemmel + saroktömítéssel

Színek

Széles színválasztékunkban mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt, de ezen felül egyedi igények kielégítését is vállaljuk.

Alapanyagok

Alapanyagaink kiválasztásakor egyaránt fontos számunkra az esztétikum, a tartósság, a megmunkálhatóság és a környezettudatosság. Vásárlóinknak széles választékot biztosítunk a fafajok terén is.

Párkányok

Belső könyöklőink, külső párkányaink alapanyagukban, szín-, és formavilágukban is harmonikusan illeszkednek az általunk gyártott nyílászárókhoz.

Ablakkilincsek

Széles kilincsválasztékkal várjunk vásárlóinkat, amelyben a többféle stílussal is kombinálható trendi, modern és letisztult formák is elérhetők. A kilincseink a legmagasabb minőséget képviselik és hosszú távon megbízható, tökéletes működést garantálnak.