Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

A modern árnyékolás úttörője!

Textilárnyékoló

A textilányékolók védenek a nyári túlmelegedés ellen. Modern hangsúlyt adnak a homlokzatnak. Nagy ellenállóképességgel bírnak a széllel és az időjárással szemben.

Szövetárnyékolók

Hatékony fényvédelem minden otthon számára
  • Magas fokú szélellenállás: A kiváló minőségű csúcstechnológiás szövetanyag stabilitása, időállósága és rugalmassága meggyőző.
  • Időjárásállóság: hosszú élettartamúak, vízlepergetőek, légáteresztőek, UV-sugaraknak ellenállóak
  • Nyári hővédelem: Megakadályozzák a közvetlen napsugárzást és csökkentik a hűtésszükségletet, azaz a klímaberendezések használatának költségét.
  • Egyszerűen tisztíthatóak: lepergetik a koszt, ezért könnyen tisztíthatóak, gyakorlatilag nincs szükség karbantartásra.
  • Átlátszó: Válasszon a finoman átlátszótól a hatékony sötétítő hatásúig.
  • Kisméretű beépíthető dobozok: A helytakarékos megoldások különösen jól alkalmazhatóak nagy ablakokra és nagy homlokzati felületekre.

Mindegy melyik szövetanyag mellett dönt: Széles színskálából választhat!

Speciális szövet
 

Poliészter


Üvegszál                                      

Szövetárnyékolás előnyei:


Túlmelegedés elleni védelem

Véd a forróság ellen és hűvösen tartja az épületet.


Kifelé átlátszó

Hatékonyan veri vissza a fényt anélkül, hogy akadályozná bentről a kilátást.


Akár 30 %-kal kevesebb energiafelhasználás

Az intelligens vezérlésű screen-ek a passzív hűtés és a szolárfűtés által jelentősen csökkentik az energiafelhasználást.


Véd a nemkívánatos bepillantásoktól

Éjjel-nappali védelem a nemkívánatos bepillantások ellen.


Modern kialakítási lehetőségek

Az egyéni igényekhez igazítva, a modern lakás elengedhetetlen tartozéka.


Kisméretű beépíthető dobozok

A kisméretű beépíthető dobozoknak köszönhetően a szövetárnyékolók sokféleképpen - pl. nagy ablakfelületekre is - alkalmazhatóak.

Termékek

Lapozható katalógusok