Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

Amikor az igazán jó ablak elénk tárul!

Primera

Amikor az igazán jó ablak elénk tárul!

A tradíció és a modern technika tökéletes ötvözete ez a nagy múlttal rendelkező nyílászáró család. A kiforrott technológia ellenére is nyomon követhetőek az állandó fejlesztés jegyei, aminek eredményeképpen kiváló hő- és hangszigetelési jellemzőkkel rendelkezik.

Hibásműködtetés gátló

A hibásműködtetés gátló megakadályozza, hogy nyitáskor kibukjon az ablak és csukott állapotban tehermentesíti a vasalatokat.

Könnyű, kényelmes ápolás

Nyílászáróink formatervezése során az egyes üveg-, fa-, és alumínium felületek, érintkezési pontok úgy kerülnek kialakításra, hogy azok könnyen és kényelmesen tisztíthatók legyenek.

Üvegezőléc alatti gumitömítés

Üvegezőléc alatti gumitömítés használata kondenzáció elkerülése és a szélállóság növelése végett.  

Alapanyag

Hossztoldott 30+ cm, rétegragasztott, hibakiejtett fedőrétegű, IFT® minősített I. osztályú lucfenyő, 68 mm profilvastagság

Vasalat

Roto NT alapbiztonsági vasalat, hibás működtetés gátlóval, résszellőző funkcióval, kiemelés gátló gombafejes záródarabbal, vasalattakarókkal

Bejárati ajtó zár

Acélcsapos biztonsági zár, MABISZ minősítéssel; Simonswerk Baka 3D pántok

Üvegezés

4-16-4 mm, Ug=1,0 W/(m2K) Low-E bevonatos, argon gázzal töltött, fokozottan hőszigetelt, melegperem zárással

Felületkezelés

Remmers Aidol környezetbarát vizes bázisú lazúr, akár 10 év garanciával

Gumitömítés

Kétszeres + üvegezőléc alatt is tömítés

Vízvető

Gumitömítéssel ellátott hőhídmentes + szárnytakaró

Kilincs

Rotoline, secustik, pozicionált kilincsek többféle színben

Színek

Széles színválasztékunkban mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt, de ezen felül egyedi igények kielégítését is vállaljuk.

Alapanyagok

Alapanyagaink kiválasztásakor egyaránt fontos számunkra az esztétikum, a tartósság, a megmunkálhatóság és a környezettudatosság. Vásárlóinknak széles választékot biztosítunk a fafajok terén is.

Párkányok

Belső könyöklőink, külső párkányaink alapanyagukban, szín-, és formavilágukban is harmonikusan illeszkednek az általunk gyártott nyílászárókhoz.

Ablakkilincsek

Széles kilincsválasztékkal várjunk vásárlóinkat, amelyben a többféle stílussal is kombinálható trendi, modern és letisztult formák is elérhetők. A kilincseink a legmagasabb minőséget képviselik és hosszú távon megbízható, tökéletes működést garantálnak.