Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

A természet modern arca!

Modern bejárati ajtók


Válasszon modern ajtó kínálatunkból!  Az üvegezés, a szín, a fogantyú tekintetében inspirációkat nyújtunk, de a döntést Önre bízzuk! Természetesen a lenti képek csak illusztrációk!

Modern megjelenés

Modern megjelenés a síkba záródó, duplafalcos kialakításnak és a rejtett pántoknak köszönhetően. 

Egyedi ajtólapok

Modern bejárati ajtók esetében egyedi, saját fejlesztésű, sík ajtólapok használata fém merevítéssel és párazáró felülettel ellátva a stabilitás, tartósság és a megfelelő hőszigetelés céljából.

Stabil frízek

Bejárati ajtóknál speciális, stabil frízek alkalmazása feszültségmentesítés céljából. 

Compacfoam küszöbfogadók

Compacfoam küszöbfogadók alkalmazása földig érő szerkezeteknél, amelyek legfőbb előnye a stabilitás, a jó szigetelőképesség és a tartósság.  Ezt küszöbbe integrált műanyag fogadókkal kombináljuk. 

Csapos és kampós záródási pontok

Fokozott betörésvédelem a mechanikai behatásoknak ellenálló csapos és kampós záródási pontoknak köszönhetően. (opcionális)

Bemart zárfogadók

Fokozott betörésvédelem céljából nagyobb ellenállással bíró, esztétikus megjelenésű bemart zárfogadók alkalmazása.

Alapanyag

Hossztoldott 30+ cm, rétegragasztott, hibakiejtett fedőrétegű, IFT® minősített I. osztályú lucfenyő
Tokállók speciális stabilfrízből készülnek

Pántok

Simonswerk Baka magas teherbírású 3D pántok
OPCIÓ: Simonswerk Tectus rejtett pántok

Bejárati ajtó zár

Acélcsapos biztonsági zár, MABISZ minősítéssel
Opcionálisan csapos-kampós zárak is elérhetőek

Üvegezés

Többrétegű, a választott profiltól függő vastagságú hőszigetelt saten üveg, az ajtólappal síkba hozva

Felületkezelés

Remmers Aidol környezetbarát vizes bázisú lazúr, akár 10 év garanciával

Kilincs

Alapfelszereltségben Rotoline bejárati ajtó kilincs. Opcionálisan egyéb biztonsági kilincsek, ill. tolórudak is választhatóak, akár kizárás elleni védelemmel is

Alapanyagok

Alapanyagaink kiválasztásakor egyaránt fontos számunkra az esztétikum, a tartósság, a megmunkálhatóság és a környezettudatosság. Vásárlóinknak széles választékot biztosítunk a fafajok terén is.

Színek

Széles színválasztékunkban mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt, de ezen felül egyedi igények kielégítését is vállaljuk.

Modern ajtókilincsek

Széles kilincsválasztékkal várjunk vásárlóinkat, amelyben a többféle stílussal is kombinálható trendi, modern és letisztult formák is elérhetők. A kilincseink a legmagasabb minőséget képviselik és hosszú távon megbízható, tökéletes működést garantálnak.