Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

A TERMÉSZET ÉS AZ ELEGANCIA SZÍNPOMPÁS ÖTVÖZETE

Bejárati ajtó választékunk

Válasszon bejárati ajtó kínálatunkból!  Az üvegezés, a szín, a fogantyú tekintetében inspirációkat nyújtunk, de a választást Önre bízzuk! Az alábbi képre kattintva letöltheti lapozható bejárati ajtó katalógusunkat. 

Egyedi ajtólapok

Modern bejárati ajtók esetében egyedi, saját fejlesztésű, sík ajtólapok használata fém merevítéssel és párazáró felülettel ellátva a stabilitás, tartósság és a megfelelő hőszigetelés céljából.

Stabil frízek

Bejárati ajtóknál speciális, stabil frízek alkalmazása feszültségmentesítés céljából. 

Egyedi betétek

Egyedi, saját fejlesztésű betétek alkalmazása a repedések kizárása és a jobb hőszigetelés elérése érdekében.

Compacfoam küszöbfogadók

Compacfoam küszöbfogadók alkalmazása földig érő szerkezeteknél, amelyek legfőbb előnye a stabilitás, a jó szigetelőképesség és a tartósság.  Ezt küszöbbe integrált műanyag fogadókkal kombináljuk. 

Csapos és kampós záródási pontok

Fokozott betörésvédelem a mechanikai behatásoknak ellenálló csapos és kampós záródási pontoknak köszönhetően. (opcionális)

Alumínium küszöbök

Alacsony lépésmagasságú hőhídmentes alumínium küszöbök használata. Segítségükkel biztosítható a kényelmes átjárás.

Bemart zárfogadók

Fokozott betörésvédelem céljából nagyobb ellenállással bíró, esztétikus megjelenésű bemart zárfogadók alkalmazása.

Alapanyagok

Alapanyagaink kiválasztásakor egyaránt fontos számunkra az esztétikum, a tartósság, a megmunkálhatóság és a környezettudatosság. Vásárlóinknak széles választékot biztosítunk a fafajok terén is.

Színek

Széles színválasztékunkban mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt, de ezen felül egyedi igények kielégítését is vállaljuk.

Modern ajtókilincsek

Széles kilincsválasztékkal várjunk vásárlóinkat, amelyben a többféle stílussal is kombinálható trendi, modern és letisztult formák is elérhetők. A kilincseink a legmagasabb minőséget képviselik és hosszú távon megbízható, tökéletes működést garantálnak.

Kortalan ajtókilincsek

Széles kilincsválasztékkal várjunk vásárlóinkat, amelyben a többféle stílussal is kombinálható formák is elérhetők. A kilincseink a legmagasabb minőséget képviselik és hosszú távon megbízható, tökéletes működést garantálnak.

Klasszikus ajtókilincsek

Széles kilincsválasztékkal várjunk vásárlóinkat, amelyben a klasszikus formák is elérhetők. A kilincseink a legmagasabb minőséget képviselik és hosszú távon megbízható, tökéletes működést garantálnak.