Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

Természetből egyedit alkotva!

Elegante

Természetből egyedit alkotva!

A fa eredeti szépsége és az alkotói formatervezés egyesül ebben a nyílászáró családban. A klasszikus, nemes vonalvezetés a fa elbűvölő természetes varázsát engedi otthonunkba. Kimagasló hőszigetelési, statikai, és biztonsági mutatói méltán teszik egyik közkedvelt választássá.


 

Megnövelt hidegzóna

A jobb hőszigetelés elérése érdekében megnövelt hidegzóna létrehozása.

Rejtett tömítés

Háromszoros gumitömítés, amelyből a külső oldali rejtett annak érdekében, hogy az UV sugárzás ne tegyen kárt benne és a gumi megfelelő rugalmassága megmaradjon.

Gombafejes záródarabok

Fokozott betörésvédelem érdekében gombafejes záródarabok használata a nyílászárók kiemelésének megakadályozására. 
 

Hibásműködtetés gátló

A hibásműködtetés gátló megakadályozza, hogy nyitáskor kibukjon az ablak és csukott állapotban tehermentesíti a vasalatokat.

Fenntartható fejlődés

A környezettudatosság jegyében kizárólag minősített, megújuló erdőgazdálkodásból származó alapanyagokat használunk.

Könnyű, kényelmes ápolás

Nyílászáróink formatervezése során az egyes üveg-, fa-, és alumínium felületek, érintkezési pontok úgy kerülnek kialakításra, hogy azok könnyen és kényelmesen tisztíthatók legyenek.

Alapanyag

Hossztoldott 30+ cm, rétegragasztott, hibakiejtett fedőrétegű, IFT® minősített I. osztályú lucfenyő, 92 mm profilvastagság
 

Vasalat

Roto NT alapbiztonsági vasalat, hibás működtetés gátlóval, résszellőző funkcióval, kiemelés gátló gombafejes záródarabbal, vasalattakarókkal
 

Bejárati ajtó zár

Acélcsapos biztonsági zár, MABISZ minősítéssel; Simonswerk Baka 3D pántok

Üvegezés

4-16-4-16-4 mm, Ug=0,6 W/(m2K) Low-E bevonatos, argon gázzal töltött, fokozottan hőszigetelt, melegperem zárással
OPCIÓ: 4-18-4-18-4 mm, Ug=0,5

Felületkezelés

Remmers Aidol környezetbarát vizes bázisú lazúr, akár 10 év garanciával

Gumitömítés

Háromszoros + üvegezőléc alatt is tömítés. Külső oldalon rejtett az UV védelem miatt.

Vízvető

Gumitömítéssel ellátott hőhídmentes + szárnytakaró

Kilincs

Rotoline, secustik, pozicionált kilincsek többféle színben

Színek

Széles színválasztékunkban mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt, de ezen felül egyedi igények kielégítését is vállaljuk.

Alapanyagok

Alapanyagaink kiválasztásakor egyaránt fontos számunkra az esztétikum, a tartósság, a megmunkálhatóság és a környezettudatosság. Vásárlóinknak széles választékot biztosítunk a fafajok terén is.

Párkányok

Belső könyöklőink, külső párkányaink alapanyagukban, szín-, és formavilágukban is harmonikusan illeszkednek az általunk gyártott nyílászárókhoz.

Ablakkilincsek

Széles kilincsválasztékkal várjunk vásárlóinkat, amelyben a többféle stílussal is kombinálható trendi, modern és letisztult formák is elérhetők. A kilincseink a legmagasabb minőséget képviselik és hosszú távon megbízható, tökéletes működést garantálnak.