Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

Amikor a védelem, a friss levegő és a tisztaság is fontos!

Szúnyogháló

Ha nyugodt pihenésre vágyik és élvezni szeretné otthonának minden örömét, akkor ne feledkezzen meg arról, hogy ablakaink és ajtóink esztétikus és praktikus szúnyoghálókkal is kiegészíthetők. Szúnyoghálóink nemcsak a rovarok okozta kellemetlenségekkel szembeni védelmet biztosítják, de egyes típusok különleges kialakításuknak köszönhetően otthonunk eleganciájához is képesek hozzájárulni. Választékunkban elérhetők pollenszűrős és egyedi szövésű szúnyoghálók is, amelyek teljesen szabad kilátást tesznek lehetővé.

Előnyei

  • A nemkívánatos vendégek mint a darazsak, szúnyogok, legyek vagy pókok garantáltan kívül maradnak.
  • Az allergiásoknak sincs mitől tartaniuk, a Schlotterer rovarháló pollenszűrő hálóval is igényelhető.
  • A friss levegő szabadon áramolhat be a házba.
  • Az innovatív hálótechnológiának köszönhetően garantáltan magas a fényáteresztő-képessége, emellett a kilátást egyáltalán nem befolyásolja.

Fix keret

Ideális megoldás ablakokhoz, fúrás- és csavarozás-mentes felszereléssel.

Nyíló keret

Tökéletes választás teraszajtókhoz, erkélyajtókhoz vagy télikertekbe. Kívánság szerint akár kisállat-bejáróval is elkészítjük.

Tolókeret

Stabil szerkezet nagy, többszárnyas ajtókhoz vagy teljes üveghomlokzatokhoz.

Rovarháló roló

Praktikus időszakos megoldást kínál. Ha már nincs rá szükség, a háló eltüntethető a rolótokjában.

Hálótípusok

Üvegszálas háló
A Schlotterer műanyag-burkolatú üvegszálas hálója teljesen észrevétlen, kifejezetten stabil és hosszú élettartamú. Mindemellett jó légáteresztő és a kilátást egyáltalán nem befolyásolja.

4PLUS-háló
Az ultrafinom 4PLUS egy olyan innovatív hálómegoldást jelent, amely a rovarok elleni védelem mellett a polleneket is kizárja a lakásból. Egy speciális rétegbevonat 86%-kal csökkenti a pollenek bejutását a házba.  Az anyag szinte teljesen észrevétlen és a rovarháló rolón kívül minden rovarháló termékhez alkalmazható.

Petscreen-háló
Különösen magas szakító-szilárdságú, háziállatbarát rovarok elleni védelmi háló. A macska vagy a kutya nehezen tud kárt tenni benne, de az állatoknak sem okoz sérülést. Mindemellett a háziállatokkal együtt élő legkisebb családtagok számára is biztonságot jelent.

V2A-acélháló
Funkcionális háló erős igénybevételhez. Rovarok, rágcsálók, kisemlősök elleni védelem esetén ajánlott, sokoldalúan felhasználható és könnyen tisztítható termék. Ennek köszönhetően a háló kiválóan alkalmas magasfokú higiéniát követelő helyiségekben történő használatra (pl. üzemi konyhákon).

Termékek

Lapozható katalógusok