Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

Egy megbízható társ a nyugodt pihenésért!

Redőny

Széles szín- és formaválasztékban elérhető redőnyeink legfőbb előnye, hogy bármilyen típusú ablakra felszerelhetők, ily módon kiválóan harmonizálhatók az adott ház stílusával, valamint rendkívül tartósak és kiválóan alkalmasak otthonunk árnyékolására. A redőnyök természetesen kézzel is működtethetők, de precíz és kényelmes elektromos vezérléssel is kaphatók.

Előnyei

  • Fizikai és pszichológiai akadály a betörőkkel szemben
  • Fény- és hővédelem
  • A nemkívánatos reggeli fény leárnyékolása
  • Védelem a nemkívánatos belátás ellen
  • Az energiaköltségek csökkentése

Alumínium

Sima, íves alumíniumprofil fény- és levegőbeeresztő résekkel.
PUR habbal kitöltött duplafalú szerkezet.
Különösen stabil kialakítás, így nagy felületekre is felszerelhető.
Speciális védelmet nyújtó bevonat az UV-sugárzással és az időjárással szemben.
Profilmagasság: 37 mm, vastagság 8 mm

PVC

Duplafalú PVC profilok fény- és levegőbeeresztő résekkel.
Üreges szerkezet 5 keresztmerevítő bordával.
Profilmagasság: 37 mm, vastagság 8 mm

Tudta-e?

Akár 50%-os energiamegtakarítás

Ahhoz, hogy légkondicionálással 1 °C-kal csökkentsük egy helyiség hőmérsékletét, háromszor annyi energia szükséges, mint a helyiség hőmérsékletének 1 °C-kal történő felmelegítéséhez.

Akár 30%-kal kisebb energiaigény

Az intelligens vezérlésű redőnyrendszerek a passzív hűtésnek, valamint a napsugarak beengedésével történő fűtésrásegítésnek köszönhetően jelentősen csökkentik az energiafelhasználást.

Akár 25%-kal jobb hőszigetelés

Az ablakfelületek előtt leengedett redőny akár 25%-kal képes javítani a hőszigetelést, és ez az érték még akkor is elérheti a 18%-ot, ha a lamellák közötti fénybeeresztő rések nyitva maradnak.

Akár 8,5 tonnával kevesebb CO2

Egy redőnnyel az élettartama során körülbelül 8,5 tonna CO2 takarítható meg. Ezzel szemben a redőny gyártása, használata és ártalmatlanítása mindössze 150 kg szén-dioxidot szabadít fel.

Termékek

Lapozható katalógusok