Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

Időtálló elegancia alumínium védelemmel!

Innova Vision Hybrid

Időtálló elegancia alumínium védelemmel!

Az alu - fa nyílászárók igazi nagyágyúja az Innova Vision Hybrid. A kompromisszummentes nyílászáró család. Mérnöki csúcstechnológia, amelyben az időtálló elegancia a fa természetes szépségének és az alumínium borítás időjárással és mechanikai sérülésekkel szembeni védelmi funkciójának tökéletes kombinációján keresztül valósul meg. Az alumínium borítás a védelmen túl a nyílászáró gondozásmentességét is biztosítja. A kívül látható fa rész az árnyékolóval illetve a szigeteléssel teljesen eltüntethető, hogy csak az alumínium burkolat látszódjon. 
Bemutató videó:


 

Mozgassa a nyilakat balra és jobbra, és fedezze fel mire képes az Innova Vision Hybrid!


Előtte Előtte
Utána Utána

Extra alumínium védelem

Az alumínium borítás extra védelmet nyújt és hosszú távú garanciát jelent a nyílászáró időtálló szépségére és tartósságára.
 

Extra vékony tok

Letisztult, formabontó vonalvezetés, funkcionalitás eleganciával ötvözve.

Rejtett vasalatok

A nyílászáró rejtett vasalatai teszik teljessé a mérnöki csúcstechnológiát.

Integrált vízelvezetés és napfényvédelem

A nyílászáró legkritikusabbnak számító alsó részén integrált vízelvezetés és UV védelem. Kiemelkedő vízzárás és időjárással szembeni védelem.

Kiváló hőszigetelés

A hő- és napenergia védelemmel ellátott nagyobb felületű üveg kitűnő hőszigeteléséből fakadóan kiemelkedő műszaki teljesítmény.

Elérhető árszínvonal

A fa és az alumínium optimális egységének kialakítása elérhetővé teszi ezt a nyílászáró családot azok számára is, akik a fa természetes szépségét és meghittségét otthonukban szeretnék érezni.
 

Egyszerű karbantartás

A nyílászáró geometriai kialakítása a tisztítandó felületek egyszerű karbantartását is lehetővé teszi.

Alapanyag

Hossztoldott 30+ cm, rétegragasztott, hibakiejtett fedőrétegű, IFT® minősített I. osztályú lucfenyő, 92 mm profilvastagság

Vasalat

Roto Designo rejtett vasalat, hibás működtetés gátlóval, résszellőző funkcióval, kiemelés gátló gombafejes záródarabbal, nyitáshatároló funkcióval

Üvegezés

4-16-4-16-4 mm, Ug=0,6 W/(m2K) Low-E bevonatos, argon gázzal töltött, fokozottan hőszigetelt, melegperem zárással OPCIÓ: 4-18-4-18-4 mm, Ug=0,5

Felületkezelés

Remmers Aidol környezetbarát vizes bázisú lazúr, akár 10 év garanciával

Gumitömítés

Háromszoros, külső oldalon rejtett az UV védelem miatt

Vízvető

Gumitömítéssel ellátott hőhídmentes

Kilincsek

Rotoline, secustik, pozicionált kilincsek többféle színben

Alumínium borítás

Erősített profilú, porszórt alumínium borítás. Különböző felületekben (matt, fényes, struktúrált)

Színek

Széles színválasztékunkban mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt, de ezen felül egyedi igények kielégítését is vállaljuk.

Alapanyagok

Alapanyagaink kiválasztásakor egyaránt fontos számunkra az esztétikum, a tartósság, a megmunkálhatóság és a környezettudatosság. Vásárlóinknak széles választékot biztosítunk a fafajok terén is.

Párkányok

Belső könyöklőink, külső párkányaink alapanyagukban, szín-, és formavilágukban is harmonikusan illeszkednek az általunk gyártott nyílászárókhoz.

Ablakkilincsek

Széles kilincsválasztékkal várjunk vásárlóinkat, amelyben a többféle stílussal is kombinálható trendi, modern és letisztult formák is elérhetők. A kilincseink a legmagasabb minőséget képviselik és hosszú távon megbízható, tökéletes működést garantálnak.