Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése,forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű - Minőségi fa ablakok és nyílászárók egyedi gyártása - Minőségi fa ablakok és nyílászárók egyedi gyártása
Széchenyi 2020 ERFA logó

Időtálló elegancia alumínium védelemmel!

Innova Vision Hybrid

Időtálló elegancia alumínium védelemmel!

Az alu - fa nyílászárók igazi nagyágyúja az Innova Vision Hybrid. A kompromisszummentes nyílászáró család. Mérnöki csúcstechnológia, amelyben az időtálló elegancia a fa természetes szépségének és az alumínium borítás időjárással és mechanikai sérülésekkel szembeni védelmi funkciójának tökéletes kombinációján keresztül valósul meg. Az alumínium borítás a védelmen túl a nyílászáró gondozásmentességét is biztosítja.

Extra alumínium védelem

Az alumínium borítás extra védelmet nyújt és hosszú távú garanciát jelent a nyílászáró időtálló szépségére és tartósságára.
 

Extra vékony tok

Letisztult, formabontó vonalvezetés, funkcionalitás eleganciával ötvözve.

Rejtett vasalatok

A nyílászáró rejtett vasalatai teszik teljessé a mérnöki csúcstechnológiát.

Integrált vízelvezetés és napfényvédelem

Kiemelkedő vízzárás, időjárás és UV álló felületi védelem.

Kiváló hőszigetelés

A hő- és napenergia védelemmel ellátott nagyobb felületű üveg kitűnő hőszigeteléséből fakadóan kiemelkedő műszaki teljesítmény.

Elérhető árszínvonal

A fa és az alumínium optimális egységének kialakítása elérhetővé teszi ezt a nyílászáró családot azok számára is, akik a fa természetes szépségét és meghittségét otthonukban szeretnék érezni.
 

Egyszerű karbantartás

A nyílászáró geometriai kialakítása a tisztítandó felületek egyszerű karbantartását is lehetővé teszi.

Színek

Széles színválasztékunkban mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt, de ezen felül egyedi igények kielégítését is vállaljuk.

Alapanyagok

Alapanyagaink kiválasztásakor egyaránt fontos számunkra az esztétikum, a tartósság, a megmunkálhatóság és a környezettudatosság. Vásárlóinknak széles választékot biztosítunk a fafajok terén is.

Párkányok

Belső könyöklőink, külső párkányaink alapanyagukban, szín-, és formavilágukban is harmonikusan illeszkednek az általunk gyártott nyílászárókhoz.

Ablakkilincsek

Széles kilincsválasztékkal várjunk vásárlóinkat, amelyben a többféle stílussal is kombinálható trendi, modern és letisztult formák is elérhetők. A kilincseink a legmagasabb minőséget képviselik és hosszú távon megbízható, tökéletes működést garantálnak.