Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

Az intelligens árnyékoló!

Zsaluzia

A zsaluziák precíz és komfortos elektronikus irányítással vezérelhetők. Az irányítási rendszer időzíthető, reagál a napsugárzás mértékére és más időjárási körülményekre is. A zsaluziák széles színválasztékban kaphatók.

Előnyei

  • Megóvnak bennünket a hőségtől és hűvösen tartják az épületet.
  • Gondoskodnak a belső terek megvilágításáról, de nem vakítanak el és oda vezetik a természetes fényt, ahol szükség van rá.
  • Megakadályozzák, hogy idegen szemek pásztázzák otthonunkat, ezáltal csökkentik a betörés kockázatát.
  • A lamellák fokozatmentesen állíthatók, így különböző árnyékolási lehetőségeket tesznek lehetővé.
  • Egyedi, személyre szabott megoldások, amelyek a modern otthontervezés nélkülözhetetlen részét képezik.

Retrolux Lamella 80D

A 80D lamella felső oldala erősen fényvisszaverő, hogy a nappali fényt a lehető legjobban tudja irányítani. A 80D lamella felső oldala tükör-hatású, hogy a napfényt a legoptimálisabb helyre terelje, így képes közel 100%-ban megvilágítani a belső teret. Ezzel szemben a lamella alsó oldala világosszürke színű, ami különösen kellemes az emberi szem számára, ezáltal nem is vakít el bennünket.

Lamella 80R

Domború peremezett lamella. A 80R lamella klasszikus külsőt biztosít a zsaluziához, és 80 mm-es szélességével maximálisan megakadályozza, hogy idegen szemek pásztázzák otthonát.

Lamella 92Z

A 92Z lamella különösen alkalmas a helyiségek árnyékolására és besötétítésére. Z-formájának köszönhetően a lamellák zárt állapotban optimálisan egymásra záródnak. Ebben a zárt állapotban a napsugarak nem juthatnak be az otthonába. Ezen felül a lamella peremében található gumi kéder lezárja a lamellák közötti réseket is, ami jelentősen tompítja a külső zajokat.

Tudta-e?

Akár 50%-kal kevesebb hűtőenergia

Tudta, hogy egy helyiség klímaberendezéssel történő 1°C-kal való hűtéséhez háromszor annyi energiára van szükség, mint az 1°C-kal való melegítéséhez?

Akár 30%-kal kevesebb energiafogyasztás

Az intelligens vezérlésű zsaluziák passzív hűtéssel és szoláris fűtéssel jelentősen csökkentik az energiafogyasztást.

Akár 80%-kal mérsékelhető a mesterséges világítás költsége

A mozgatható, elforgatható lamellák hatékonyan elosztják és vezetik a napfényt otthonunkba.

Akár 8,5 tonna CO2 megtakarítás

Egy zsaluziának élettartama alatt kereken 8,5 tonna CO2-t lehet megtakarítani. A termék előállítása, használata és megsemmisítése azonban mindössze 150 kg CO2-kibocsátással jár.

Termékek

Lapozható katalógusok