Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

Engedj teret a fantáziádnak!

Erkélyajtók

Innova Next tolóajtó

Új generáció csúcsteljesítménnyel!


Különleges geometria, megnövelt szélállóság és vízzárás, kiemelkedő hőszigetelés, kifinomult működés és a páratlan elegancia összhangja testesül meg ebben a nyílászáróban. A speciális tervezés- és gyártástechnológiának köszönhetően bármely környezetben való beépítésre is kiválóan alkalmas. 
További részletek:
>> NEXT tolóajtó <<

Emelő-toló & bukó-toló erkélyajtók

Amikor a belső és a külső világ egybeolvad!

A modern építészet kedvelőiről sem feledkeztünk meg, hiszen bukó-toló és emelő-toló erkélyajtóink az ő kívánalmaiknak kívánnak megfelelni. A letisztult design, a legmodernebb műszaki megoldások, a széles színválaszték lehetővé teszi, hogy szinte mindenki az elképzelései szerint rendezhesse be otthonát.

Fix és nyíló erkélyajtók

Élvezd a természetet testközelből!

A nagy üvegfelületek szerelmesei bátran válogathatnak kínálatunkból, amelyben a nyíló erkélyajtók és a fix elemek ugyanúgy képviseltetve vannak. Legnagyobb előnye ezeknek a rendszereknek, hogy a természetes fényt és a külső környezetet nagy felületen otthonunkba engedik, amivel a rendelkezésünkre álló teret jelentősen megnövelik és a fényáradatnak köszönhetően barátságossá varázsolják otthonunkat.

Stabil szerkezet

Emelő-toló erkélyajtóknál speciális, stabil frízek alkalmazása a nagy méretben való szerkezeti stabilitás megőrzése érdekében. Előnyük továbbá, hogy minden alkatrész esetében biztosítható az egységes megjelenés.

Compacfoam küszöbfogadók

Compacfoam küszöbfogadók alkalmazása földig érő szerkezeteknél, amelyek legfőbb előnye a stabilitás, a jó szigetelőképesség és a tartósság.  Ezt küszöbbe integrált műanyag fogadókkal kombináljuk. 

Alumínium küszöbök

Alacsony lépésmagasságú hőhídmentes alumínium küszöbök használata. Segítségükkel biztosítható a kényelmes átjárás.

Gombafejes záródarabok

Fokozott betörésvédelem érdekében gombafejes záródarabok használata a nyílászárók kiemelésének megakadályozására.

Könnyű, kényelmes ápolás

Nyílászáróink formatervezése során az egyes üveg-, fa-, és alumínium felületek, érintkezési pontok úgy kerülnek kialakításra, hogy azok könnyen és kényelmesen tisztíthatók legyenek.

Fenntartható fejlődés

A környezettudatosság jegyében kizárólag minősített, megújuló erdőgazdálkodásból származó alapanyagokat használunk.  

Alapanyag

Hossztoldott 30+ cm, rétegragasztott, hibakiejtett fedőrétegű, IFT® minősített I. osztályú lucfenyő

Vasalat

Roto NT alapbiztonsági vasalat, hibás működtetés gátlóval, résszellőző funkcióval, kiemelés gátló gombafejes záródarabbal, vasalattakarókkal

Különleges funkciók

Túlméretes nyíló szárnyak esetén power hinge pántokkal
Bukó / toló ill. alacsony küszöbös toló vasalatrendszerekkel

Üvegezés

Profilvastagságtól függő, többrétegű hőszigetelt üvegezés Nagy fesztávok esetén 6 mm-es vagy akár 8 mm-es üvegvastagsággal

Felületkezelés

Remmers Aidol környezetbarát vizes bázisú lazúr, 10 év garanciával

Kilincs

Rotoline, secustik, pozicionált kilincs

Alapanyagok

Alapanyagaink kiválasztásakor egyaránt fontos számunkra az esztétikum, a tartósság, a megmunkálhatóság és a környezettudatosság. Vásárlóinknak széles választékot biztosítunk a fafajok terén is.

Színek

Széles színválasztékunkban mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt, de ezen felül egyedi igények kielégítését is vállaljuk.