Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

SEGÍTÜNK ELIGAZODNI A NYÍLÁSZÁRÓK VILÁGÁBAN!

Trendi műszaki megoldások

Kizáródás elleni védelemA modern tolórudas bejárati ajtók nagyon esztétikusak és kedveltek, de ha bezáródnak mögöttünk, akkor bizony jól jön a kizáródás elleni védelem. Biztosan ismerjük azt az érzést, amikor egy szállodaszoba ajtaja záródik be mögöttünk, miközben rájövünk, hogy a szobakártyát a tartóban felejtettük. Ez akár otthon is megtörténhet velünk, csak kiszaladunk a postát átvenni és pár pillanat múlva a zárt bejárati ajtónk előtt töprengünk, hogy most akkor hogyan is jutunk be. Erre kínál megoldást a kizáródás elleni védelem, ami egy gombnyomással újra nyithatóvá teszi a bejárati ajtót.
 
UjjlenyomatolvasóBejárati ajtónkat ujjlenyomat olvasó ajtózárral is elláthatjuk. Ez a fajta azonosítás már mindennapi életünk része, hisz mobiltelefonunk esetében is ismert módszer. A rendszer ujjlenyomat azonosítás alapján működik ez esetben is. Akár 150 ujjlenyomatot is elmenthetünk. Minden ujjlenyomat köthető egy személyhez. Egy személynek több ujjlenyomata is rögzíthető.
Kényelmes, modern ajtónyitási megoldás, de az előnyei mellett a hátrányait is érdemes mérlegelnünk. A bejárati ajtók többcsapos biztonsági zárral rendelkeznek, amelyek nyitásához motor szükséges. Így némi idővel azért számolnunk kell az otthonunkba való bejutás előtt, mire minden zár kinyílik az ujjlenyomat azonosítás után. Bejárati ajtónkat szünetmentes tápegységre kell kötni a motor áramszünet esetén is zavartalan működésének biztosítása érdekében és speciális kábelátvezetésre is szükség lesz.
 
 
Programozható, motoros árnyékolásÁrnyékolástechnikai rendszerek ma már egyszerűen vezérelhetők, kényelmesen előre beprogramozhatók. Redőnyeinket beprogramozhatjuk úgy, hogy azok egy előre beállított időpontban reggel felmenjenek, míg este lemenjenek. Nyaralásunk alatt további biztonságot jelenthet, hogy redőnyeink véletlenszerűen fel- és lemennek, azt a látszatot keltve, mintha otthon tartózkodnánk. A fény- és szélérzékelővel ellátott zsaluziák vihar és túl nagy szél esetén automatikusan felhúzódnak, míg erőteljes napfényben pedig lemennek megakadályozva a lakás túlzott felmelegedését. A központi vezérlő egységet célszerű a bejárati ajtó mellett elhelyezni, ahonnan az összes zónát tudjuk együtt vagy akár külön-külön is működtetni.