Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

SEGÍTÜNK ELIGAZODNI A NYÍLÁSZÁRÓK VILÁGÁBAN!

Miért érdemes komoly gyártót választani?

Amikor új nyílászárók beszerzésére kerül a sor, első és legfontosabb kérdés, hogy honnan, kitől rendeljük meg azokat, hogy valamennyi elképzelésünk úgy kerüljön megvalósításra, ahogy azt megálmodtuk. Biztosan több opció is felmerül válaszként mindenkiben, köztük nagyobb gyártók nevei és természetesen kisebb asztalosműhelyek is. Alábbi cikkünkben arra vállalkoztunk, hogy elfogultság nélkül megpróbáljuk a komoly gyártók mellett szóló érveket bemutatni nem kétségbe vonva természetesen a kisebb műhelyek létjogosultságát sem. 

A nyílászárók piacán is megtalálhatók a több évtizedes múlttal rendelkező komoly, helyi gyártók, akik tudatos és hosszútávú márkaépítési törekvéseiknek, technológiai fejlesztéseiknek és a folyamatos szakképzésnek köszönhetően mára már elismerésre méltó szakmai hírnévre tettek szert. 

Specializálódás

Egyik legnagyobb előnyük a kis asztalosműhelyekkel szemben abban áll, hogy ezek a gyártók specializálódtak a nyílászárógyártásra, amivel ezen termékek előállításában profi szintre fejlesztették mind a rendelkezésre álló humán erőforrást, mind a műszaki hátterüket. Ennek köszönhetően az évek folyamán nagy tapasztalatra tettek szert, amivel napjainkra a korábban még különlegesnek számító feladatok elvégzése is könnyedén végrehajtható vált. A modern építészeti trendekkel a gyártóknak is képesnek kell lenniük lépést tartani, ha nem akarnak a versenyben alulmaradni. Gondoljuk csak arra, hogy például a megnövekedett igények a hatalmas üvegfelületek iránt, akár a gyártás, de a szállítás vagy a végső beszerelés esetében milyen kihívások elé állítják a gyártókat.

Műszaki háttér 

A folyamatos technológiai beruházások teszik lehetővé, hogy a helyi nyílászárók minősége is világszínvonalra emelkedjen, ami a legújabb szerszámok, berendezések és alapanyagok nélkül elképzelhetetlen. A műszaki háttérüknek köszönhetően olyan egyedi termékfejlesztésekkel jelennek meg a piacon, amivel a kis asztalosműhelyek nem tudnak versenyre kelni. Mind a kültéri, mind a beltéri nyílászárók esetében óriási választékot kínálnak a vásárlók számára. Ma már a legkülönlegesebb vásárlói igények kielégítése is lehetővé vált.

Szakmai tanácsadás

A komoly gyártók választása mellett szól továbbá az is, hogy bármikor számíthatunk szakmai tanácsadásukra. Ismerik a legújabb építészeti irányzatokat és tapasztalatukkal, felkészültségükkel nagy segítséget jelenthetnek a megfelelő vásárlási döntés meghozatalában.


Garanciák 

A garanciavállalásra is érdemes odafigyelnünk. A komoly gyártók akár 10 éves felületkezelési garanciát is nyújtanak, ami nagyfokú biztonságot jelent a megfelelő vásárlási döntés meghozatalakor. A nagyobb gyártók iránti bizalmat tovább erősíti, hogy többségük több évtizedes múlttal rendelkezik, ami nagyfokú biztonságot jelent arra vonatkozóan, hogy ők a jövőben is a nyílászáró piac szereplői maradnak, így bármilyen, a későbbiekben felmerülő problémánkkal, kérdéseinkkel meg fogjuk tudni találni őket. 


Komplex munkavégzés

A kisasztalos műhelyekkel szemben a nagyobb gyártók a teljes munkafolyamatra megbízást vállalnak az első kapcsolatfelvételtől egészen a nyílászárók helyszíni beszereléséig, ezzel jelentős stresszterhet levéve a megbízók válláról. Nem utolsó sorban az optimalizált gyártási folyamataiknak és kapacitástervezésüknek köszönhetően a vállalási határidők is kiszámíthatóbbak, mint egy kisebb asztalosműhely esetében.

Árak kérdése

Mivel a teljeskörű és elfogulatlan összehasonlítást tűztük ki célul, ezért az árakról sem feledkezhetük meg. Valójában nem lehetséges az egyenértékű összehasonlítás, mert nem ugyanazt a terméket és szolgáltatást hasonlítanánk össze. Így ebben a kérdésben azt javasoljuk mindenkinek az összes előbb felsorolt szempont alapján mérlegelje és vesse össze az árakat.