Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

SEGÍTÜNK ELIGAZODNI A NYÍLÁSZÁRÓK VILÁGÁBAN!

Jövőbe mutató designház 6-7000 Ft-os rezsivel

Hogyan kezdjünk hozzá?

Amikor házépítésre szánjuk magunk, sok szempontot mérlegelnünk kell. Először is a legfontosabb a telek kiválasztása. Majd szükségünk van még egy jó tervezőre, egy kiváló kivitelezőre és egy megbízható nyílászáró gyártóra. A ház tulajdonosainak, amelyről most szó lesz, mindez sikerült. Találtak egy kiváló adottságokkal rendelkező telket egy délnyugati fekvésű domboldalon, egy zseniális tervezőt Várhelyi Gergely személyében, egy szakértő kivitelező vállalkozást, az Ubrankovics Kft.-t, valamint a több mint 20 éves gyártási tapasztalattal rendelkező, kimagasló minőségű nyílászárókat gyártó Rábaablak Kft.-t.


A házbelső kialakítása

A tökéletes végeredményt mindig akkor remélhetjük, ha a saját elképzelésünket és a tervező gondolatait, javaslatait a legjobb formában sikerül ötvözni. Nehéz lenne hibát találni ebben a szép arányokkal építkező, impozáns megjelenésű, izgalmas terekkel kialakított házbelsőben. A kellemesen harmonikus design első látásra magával ragad.

  
  
 

A hihetetlenül alacsony rezsi titka

Az elkészült ház energiaigénye nulla-közeli. A tulajdonos és a tervező által megálmodott különleges megjelenésű otthont az Ubrankovics Kft. nagypaneles készházas kivitelezésű technológiájával sikerült megvalósítani. Meg kellett találni a látvány és a műszaki kivitelezhetőség harmóniáját. 2 év tapasztalata alapján a ház havi rezsije 6-7000 Ft. Ebben az összes elektromos berendezés használata, a fűtés és a meleg víz is benne van. A házba víz-levegő hőszivattyús rendszer került beépítésre. A ház szigetelésére is különös gondot fordítottak. A végleges design kialakításában kiemelt szerepet kaptak a fényt nagy felületen beengedő, modern, letisztult vonalvezetésű Rábaablak nyílászárók is. Ezek hőszigetelése olyan kitűnő, hogy az emeleten plusz 1-2 foknál már fűtésre sincs szükség, ha az ablakon kicsit besüt a nap. A nyári melegben pedig zsaluziák gondoskodnak a megfelelő árnyékolásról és a lakás optimális klímájáról. Légkondicionáló berendezésre nincs szükség. A hatalmas üvegfelületek további előnye, hogy a szobából reggelente a kirajzolódó hegyek látványa fogad bennünket.
Álmodni, megvalósítani és közben költséghatékonyan, környezettudatosan élni

Mindez lehetséges, ahogy a megvalósult példa is szemlélteti. Elegáns, szemet gyönyörködtető, de ugyanakkor rendkívül gazdaságos és a környezetet is kímélő végeredmény született meg. A Rábaablak nyílászárók minden igényt képesek kielégíteni. A legmagasabb műszaki tartalommal rendelkező, többféle stílusirányzatot képviselő, páratlan eleganciájú nyílászárók bármely megálmodott otthon impozáns és attraktív ékei lesznek.