Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

SEGÍTÜNK ELIGAZODNI A NYÍLÁSZÁRÓK VILÁGÁBAN!

Inspirációk ablakválasztáshoz

Otthonunk felújításakor számos szempontot figyelembe kell vennünk. Az egyik legfontosabb tényező a ház építészeti stílusának megfelelő nyílászáró választás. Akár a modern, akár a klasszikus stílus mellett döntünk, a fa nyílászárók tárházában a legapróbb részletekig az egyéni igényeknek legjobban megfelelő egyedi darabok állíthatók elő. A fa természetességéből fakadóan különleges forma- és színvilág kialakítását teszi lehetővé. Ráadásul többféle alapanyag közül válogathatunk. Elérhetők lucfenyő, meranti, alu-fa esetén belső oldali tölgy, valamint olyan különleges, egzotikus alapanyagok is, mint az accoya és a red grandis. 
 
Az elképzelt stílushoz illeszkedően a fa ablakok geometriája is többféle lehet. A letisztult, modern irányzatnak a sarkos kialakítású ablakok felelnek meg, míg a klasszikus design hagyományos kivitelezéssel érhető el leginkább. További választási lehetőségünk is van, dönthetünk a belső oldalon normál kivitelű vagy síkba záródó, rejtett pánttal ellátott konstrukció mellett is. 
                                              

Az anyagok tökéletes kombinációját testesítik meg a belül fa, kívül alumínium borítással ellátott nyílászáróink. A fa biztosítja a természetes eleganciát, míg a külső alumínium borítás nemcsak az időjárással szembeni védelmet garantálja, de a letisztult és exkluzív megjelenést is lehetővé teszi.
                                                 

Új nyílászárókkal és a színek megfelelő megválasztásával akár egy régebbi épületet is könnyedén megfiatalíthatunk. Bátran merjünk a merészebb színek irányába is nyitni, a várt hatás biztosan nem fog elmaradni. Egy-kettőre vidámabb, hangulatosabb otthont varázsolhatunk bármilyen épületből. A modern színek lehetőséget nyújtanak otthonuk egységes, harmonikus és letisztult stílusának megvalósítására. A klasszikus színeknél a fa erezete, természetes szépsége és rusztikus hatása jobban érvényesül. A modern és a minimalista stílus kedvelői a design lazúrok széles választékából válogathatnak.
 

Napjainkban a kiegészítők repertoárja már oly gazdag, hogy némi kreativitással bármilyen építészeti elgondoláshoz a leginkább passzoló megoldás is kivitelezhető. Belső könyöklőink, külső párkányaink alapanyagukban, szín-, és formavilágukban is harmonikusan illeszkednek az általunk gyártott nyílászárókhoz. A legfontosabb szempont, hogy a külső és belső összhatást elérjük, hisz ez határozza meg az otthonunk által biztosított komfortérzetünket is. Esztétikus megjelenésükkel ablakainak tökéletes részévé válnak. A kilincsek esetében az esztétikai megjelenésen túl a hosszú távú és biztonságos működést is érdemes figyelembe venni. A kilincsek formavilága széles. Lehet a forma egyenes vagy íves, klasszikus vagy modern, de kortalan változatok is elérhetők. A felületi bevonatok további egyediséget kölcsönözhetnek a kilincseknek. A kilincs színe a felületi bevonatoktól függően széles skálán mozoghat, a matt verzióktól egészen a színes és fényes bevonatokig.
 


 
Cikksorozatunk további részei:
Otthonfelújítási támogatás
https://www.rabaablak.hu/Tudastar/Parasodas/Otthonfelujitasi_program.html

Ablakcsere profizmussal
https://www.rabaablak.hu/Tudastar/Parasodas/Ablakcsere_profizmussal.html