Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

SEGÍTÜNK ELIGAZODNI A NYÍLÁSZÁRÓK VILÁGÁBAN!

A természet bűvöletében a soproni Lőverekben

Kezdetek, tervek


A híresen szép soproni Lőverekből ki a Virágvölgybe. Egy 4500 m2 -es örökpanorámás telek, amely az építtetők szívét rabul ejtette. Ki ne vágyna arra, hogy nyugdíjas éveit egy ilyen csodás környezetben megépített új családi házban tölthesse el. Téglaház vagy készház? Dilemmák, meggyőződések…a múlt tapasztalatai. A 15 évvel ezelőtti vékonyfalú, gyorsan elkészülő, a komolyabb műszaki megoldásokat még mellőző épületek valóban nem azt a képzetet ébresztik, hogy hosszú távon értékálló és biztonságos otthonunk megvalósíthatóságát fedezzük fel bennük. Az elmúlt években azonban óriási fejlődés ment végbe ebben a szektorban. A mai készházak már nem a spórolás megtestesítői, hanem a minőségi otthonok kiemelkedő képviselői, amelyek komoly műszaki tartalommal bírnak. Az alacsony fenntartási költség és az energiatakarékosság további meghatározó előnyei ezeknek a készházaknak.

A természet bűvöletében – a fa ereje
 


 

Az építtetők elve az volt, hogy inkább kevesebbet, de minőségit válasszanak az építkezés során. A nyílászárók, a burkolatok, a padló, a bútorok, a kiegészítők mind az igényességet tükrözik. A tulajdonos saját kezével festette antik hatásúra a mennyezeti gerendaszerkezetet. A ház meghitt, bensőséges hangulatát a túlnyomórészt fából készült berendezéseknek, alkotóelemeknek köszönheti. Az építtetők nap mint nap belefeledkeznek a fa szép látványába. A Rábaablak fa nyílászáróiban a természet szerelmesei minden elképzelésüket megvalósíthatják. Változatos forma- és színválaszték jellemzi, mivel a fa megmunkálhatósága révén rendkívül széles skálán mozog. Az építtetők az Rábaablak Innova 92-es profilját választották új otthonukba. Ez a nyílászáró család jövőbe mutató csúcstechnológiát ötvöz letisztult megjelenéssel. Kimagasló hőszigetelési, statikai, és biztonsági mutatói az új építésű házak fontos szereplőjévé teszik. A tulajdonosok ötletes elképzelései és azok megvalósítása a formák, színek választása mentén fantasztikus végeredményt hozott létre. Az álosztókkal ellátott, pasztell színű fa ablakok klasszikus külsőt kölcsönöznek a háznak, miközben az épület egésze az építtetők kreativitásának szabadságát bátran kifejező jellegéből fakadóan többféle stílust is tökéletesen harmonizál.  

Otthon, édes otthon


 
Valódi öröm és boldogságforrás egy új otthon, pláne akkor, amikor annak minden részletét szeretjük és használjuk (beéljük). A mindennapi munka után igazi megnyugvást jelent a nappaliban megpihenni és töltődni. Nagyon találó az építtetők megjegyzése otthonuk méltatását illetően. Azt gondolom, hogy ennél jobban összefoglalni, hogy mit jelent számukra új otthonunk, talán nem is lehet, de hogy nem szükséges, az biztos. És most jöjjön az idézet tőlük: „Szinte kisimultak az idegeim”- mondta mosolyogva a tulajdonos.