Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

SEGÍTÜNK ELIGAZODNI A NYÍLÁSZÁRÓK VILÁGÁBAN!

A felületkezelés folyamata

Miért fontos és hogyan történik a fa ablakok felületkezelése?A felületkezelés a kész nyílászárók tekintetében az egyik legfontosabb szempont, ezért is helyezünk erre a területre különösen nagy hangsúlyt. A mai igényeknek megfelelő már-már bútorminőségű nyílászáróknak az időjárás viszontagságait is bírniuk kell több évtizeden keresztül.
A fa ablakok rendszeres újrafestése a múlté! A fa pórusaiba is behatoló speciális védőanyagok és az egyedülálló technológiai eljárásnak köszönhetően a felületkezelés időtartama minden képzeletet felülmúló!
 
Felületkezelés folyamata

A faiparban elérhető legmodernebb technológiával készítjük nyílászáróinkat, amivel kimagasló pontosságot és megbízható, folyamatosan ellenőrzött, állandó minőséget tudunk vásárlóinknak nyújtani. A felületkezelés teljes folyamata számítógéppel vezérelt automata festőberendezés segítségével történik, így minden egyes nyílászáró esetében garantálható az egyenletes és kiváló minőség.
Korszerű konvejorpályás festőműhelyünkben az ablakok és ajtók felületkezelését 4 munkafolyamatban végezzük.
 
FestőműhelyElsőként szálmegkötővel kezeljük a megmunkált alkatrészeket. Ez az anyag mikrotartományban stabilizálja a fát, megakadályozza a pácolásnál a foltképződést és töredékére csökkenti a nedvességfelvevő képességét.
Következő lépésként gombaölő alapozó kerül a nyílászárókra, mely egy alapszínt ad a fának és favédőszert is tartalmaz, így megakadályozza a baktériumok, valamint a kékülést okozó gombák kifejlődését, optimálisan védve így a fát.
Harmadik fázisban az illesztéseket, csapvállakat töltjük ki egy rugalmas anyaggal, mely hosszútávon megakadályozza a nedvesség behatolását az illesztéseknél.
Majd egy köztes alapozó réteg tölti ki a felületen a kisebb egyenetlenségeket, a kapilláris hatás nagy mértékben csökken, ezáltal a vízfelvétel minimálisra korlátozódik.Végül magas nyomáson fújva egy sűrű, vizes bázisú lazúr kerül a felületre 300 mikron vastagságban, amely által egy sima, esztétikus, bútorminőségű terméket kapunk a vevő által kiválasztott színben. A felületi réteg magas vízgőz diffúzióképességgel és kiváló tömbszilárdsággal rendelkezik, valamint kevésbé hajlamos a gombaképződésre és a szennyeződésre.
 
Mit jelent az RSG tanúsítvány?Számunkra különösen fontos, hogy ügyfeleink bizalmát hosszú távú garanciavállalásunkkal is megerősítsük. RSG (Remmers System Garantie) tanúsítvánnyal rendelkezünk, aminek köszönhetően nyílászáróink felületkezelésére akár 10 év garanciát vállalunk.
Több mint 20 éve bevált beszállítók bevált termékeit használjunk annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú és természetes szépségüket generációkon át megőrző termékeket tudjunk nyújtani.
A tökéletes végeredmény eléréséhez elengedhetetlenül szükséges a kiváló minőségű festék és a megfelelő felületkezelési technológia. Mi mindkettőt garantáljuk ügyfeleinknek!