Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

SEGÍTÜNK ELIGAZODNI A NYÍLÁSZÁRÓK VILÁGÁBAN!

Az Innova Vision koncepció születése

Közel 30 évnyi tudással és tapasztalattal felvértezve feltettük magunknak a következő kérdéseket:
Mitől jó igazán egy ablak? Mire van szüksége a vásárlóinknak?  És mi az, amit meg is engedhetnek maguknak? Vajon minden nyílászárónak hasonlónak kell lenni? Csak a számok alapján döntsön a vásárló vagy tudunk olyan kompromisszummentes megoldást kínálni, hogy a nyílászáró is egyedi lesz és nem egy a sok hasonló közül, valamint minden szükségtelen részt elhagyva az ügyfeleket sem verjük felesleges költségekbe.
A fenti gondolatmenet mentén született meg a fa ablakok újragondolásával, saját fejlesztésű nyílászáró családunk, az Innova Vision. Kompromisszummentes megoldás minden elképzelésre.
 
 


Miért is az?
Az alábbiakban bemutatjuk azokat a legfontosabb előnyeit, amelyek méltóvá teszik a fa és alu-fa ablakok úttörője elnevezésre.

Modern megjelenés
Arra törekedtünk, hogy az új nyílászáró család megjelenésével valódi újdonságot hozzunk a piacra, de megtartva azokat a fontos jellemzőket is, amelyek valamennyi házstílushoz illeszkedővé teszik azt. Letisztult vonalvezetésével tökéletesen illeszkedik a legmodernebbtől, egészen a hagyományos építészeti stílust képviselő épületekig.

10%-kal nagyobb üvegfelület miatt több beáramló fény
A nagyobb üvegfelületnek köszönhető több fény, világosabb belső tereket eredményez és ezáltal megnövelt komfortérzetet biztosít.

Nagyobb üvegfelület miatt jobb hőszigetelési érték
A hő- és napenergia védelemmel ellátott nagyobb felületű üveg kitűnő hőszigeteléséből fakadóan a nyílászáró hőszigetelési összteljesítménye is javul.

Könnyebb tisztítás a kisebb fafelület és az üveggel síkban záródó szárny miatt
A háziasszonyok kedvencének is hívhatjuk, mivel ezentúl az ablakpucolás valóban jóval gyorsabb és egyszerűbb, mint amihez korábban hozzászoktak. A nyílászáró geometriai kialakítása és a belső üvegezőlécek elhagyása a tisztítandó felületek egyszerű karbantartását is lehetővé teszi.

Rejtett vasalatok
A nyílászáró rejtett vasalatai teszik teljessé a mérnöki csúcstechnológiát. Letisztultabb designt eredményez, könnyebb tisztántartást tesz lehetővé és nyitáshatároló funkciójával minden korosztály számára biztonságos működést biztosít.

Nagyobb tömítettség
A tervezés során mind az esztétikai mind a műszaki szempontok azonos prioritással bírtak. Ennek köszönhetően az üvegezőlécek elhagyása mellett döntöttünk, ami a nyílászáró nemcsak letisztultabb megjelenését, hanem nagyobb tömítettségét is eredményezte.

Sokkal könnyebb és olcsóbb az esetleges sérülések miatti javítás
Mivel a Vision esetében kívül csak az ablaktok látható, ezért a kisebb fafelületnek köszönhetően az esetleges sérülések miatti javítás is sokkal könnyebb és olcsóbb.

Kívülről minimális fa ill. alumínium látható
Mindegyik nyílászáró esetében az extra vékony fa, illetve alumínium keretek formabontóan egyedi megjelenést kölcsönöznek az ablakoknak. Az Innova Vision Hybrid esetében a kívül látható fa rész az árnyékolóval illetve a szigeteléssel teljesen eltüntethető, hogy csak az alumínium burkolat látszódjon.

A vízvető opcionálisan az ablak színéhez tud igazodni
Az új nyílászáró családot a legkritikusabbnak számító alsó részen integrált vízelvezetéssel és UV védelemmel láttuk le. Ennek köszönhetően kiemelkedő vízzárás és időjárással szembeni védelem jellemzi. A vízvető színe opcionálisan az ablak színéhez igazítható.

Innova Vision Hybrid: rendkívül kedvező ár a többi alu-fa nyílászáróhoz képest
A fa és az alumínium optimális egységének kialakítása elérhetővé teszi ezt a nyílászáró családot azok számára is, akik a fa természetes szépségét és meghittségét otthonukban szeretnék érezni és a nyílászárók „csúcsát” képviselő alu-fa megoldásra vágynak, de mindezt megfizethető áron. Aluborításos ablak közel fa ablak áron az alu-fa nyílászárók minden előnyével!

Innova Vision Protect: érezhető árelőny
Az új nyílászárócsalád teljes alumínium borítással ellátott tagját úgy terveztük meg, hogy az az alu-fa ablakok minden előnyével teljes körűen rendelkezzen, de geometriai kialakításának köszönhetően árban mégis kedvezőbb legyen a többi alu-fa nyílászáróhoz képest.

„Gyönyörű, pont ezt szeretnénk, megláttuk és „beleszerelmesedtünk”….. Majd rádöbbentünk a számok láttán, hogy ez nekünk sajnos túl drága, ez már nem fér bele a budgetbe…..aztán az építkezés során több oldalról veszedelmesen támadó milliós többletköltségek miatt megnéztük, mit kell fájdalmasan elengednünk….”
 

Mivel számtalan ügyfelünk esetében megtapasztaltuk a fenti érzéseket, úgy gondoltuk, megpróbálunk valami olyant alkotni, amivel nem kell a megálmodott és megszeretett alu-fa nyílászárókról a jövőben lemondani.
Ha Ön is szeretné megismerni  az INNOVA VISION fa és alu-fa termékcsaládot, akkor látogasson el hozzánk a rábapatyi üzemünkbe, ahol SZAKMAI NYÍLT NAPJAINK keretében személyes szaktanácsadást és bevezető kedvezményes árat biztosítunk.