Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

SEGÍTÜNK ELIGAZODNI A NYÍLÁSZÁRÓK VILÁGÁBAN!

Bejárati ajtók smart mix

  1. Stílus, formatervezés
Otthonunk stílusához igazodó klasszikus, modern vagy kortalan megjelenésű bejárati ajtó modellek közül válogathatunk. Mindegyik stílusirányzatban megvalósíthatók a portál kialakítások akár egyszárnyú akár kétszárnyú, oldal- illetve felülvilágítós panelekkel.

 
  1. Oldalvilágítók
Bejárati ajtónkat könnyedén lélegzetelállító portállá változtathatjuk, ha oldalvilágítókkal vagy akár felső világítókkal is kiegészítjük. Ezáltal a bejárati ajtó által képviselt fogadó tér jóval impresszívebb hatást kelt. Az oldalvilágítókat egyik vagy mindkét oldalon is elhelyezhetünk. A külső, esztétikai megjelenésen túl, a belső teret is tágasabbá és világosabbá tehetjük. Az oldalvilágítók a bejárati ajtó stílusjegyeit hordozzák magukon, így a formatervezés során teljes harmónia érvényesül. A Rábaablak választékában is megtalálhatók a bejárati ajtó portálok, amelyekből számos inspirációt nyerhetünk, ha még nincs kialakult elképzelésünk. 


 
  1.  Színek, felületek variációja
A színek tekintetében széles spektrumon mozoghatunk. Harmonizálhatjuk bejárati ajtónkat az ablakok színével vagy egészen egyedi, eltérő színt is bátran választhatunk. A bejárati ajtónk felületkezelésére különösen érdemes odafigyelni, mivel annak az időjárási viszontagságoknak való kitettséget is bírnia kell. A Rábaablaknál Remmers Aidol környezetbarát vizes bázisú lazúrt használunk, amivel a bejárati ajtóink állagmegőrzésére is akár 10 év garanciát tudunk vállalni.

  1. Kilincsek, tolórudak, elektromos kiegészítők
Bejárati ajtónk összképének kialakításában a kilincseknek és a tolórudaknak is különleges szerep jut.  Mind a kilincsek, mind a tolórudak széles választékából válogatva tehetjük bejárati ajtónkat igazán egyedivé. Opcionálisan biztonsági kilincsek és tolórudak is választhatóak, akár kizárás elleni védelemmel és ujjlenyomat leolvasóval is.


 
  1. Díszítő elemek
Ha még a fentiek nem lennének elegendőek számunkra ahhoz, hogy az ideális bejárati ajtót kiválasszuk, akkor lássuk, milyen további lehetőségek állnak még a rendelkezésünkre a variációk terén. Ízlésünktől függően számos díszítési opció szóba jöhet. A bejárati ajtónkat díszíthetjük fémcsíkokkal, különböző egyedi bemarásokkal, sőt a klasszikus típusú bejárati ajtók esetében mart díszrátétek is alkalmazhatóak.
 
  1. Üvegek
Otthonunk központi része a bejárati ajtónk, melynek egyik kiemelkedő eleme az üveg. A bejárati ajtó üvegének kiválasztására számos opció áll rendelkezésünkre. A katedrál üvegektől a mintás savmart üvegekig válogathatunk a kínálatból. Speciális biztonsági és a legjobb hőszigeteléssel bíró üvegek is elérhetőek ma már. Többrétegű, a választott profiltól függő vastagságú hőszigetelt üvegek alkalmazása javasolt. Ha még nem tudjuk biztosan, mi is lenne a legjobb döntés mind az esztétikai, mind a funkcionális szempontokat figyelembe véve, akkor kérje szakembereink segítségét, akik készséggel elkalauzolják Önt az üvegek varázslatos világában.

   
 
 
  1. Pántok, vasalatok
A látható és a rejtett pántok, vasalatok mind a megjelenés, mind a biztonságos működés szempontjából kiemelkedő fontossággal bírnak. A zárszerkezet több ponton záródó. A Rábaablaknál magas teherbírású 3D pántokat használunk, de igény esetén elérhetőek kínálatunkban a rejtett pántok is.