Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, alu-fa, fa-alu, fa alu, alu fa, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése, forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű, minőségi, egyedi
Széchenyi 2020 ERFA logó

INNOVA NEXT TOLÓAJTÓ - ÚJ GENERÁCIÓ CSÚCSTELJESÍTMÉNNYEL!

MEGÉRKEZETT A TOLÓAJTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA - INNOVA NEXT TOLÓAJTÓ

Igazi iparági újdonság! Elsőként Európában nálunk! Most bevezető áron!

Az Innova Next tolóajtó szélálló, vízzáró, kiválóan hő- és hangszigetelt. Csendes, könnyen kezelhető, szélsőséges időjárási körülmények között is tartós és biztonságos.

Kérje részletes tájékoztatásunkat!
Tel: +36 95 360-444
E-mail: rabaablak@rabaablak.hu  
 

 


Az Innova Next igazi iparági újdonság Magyarországon. Mi inspirálta az új termék fejlesztését? 

A Rábaablaknál folyamatosan követjük az építészeti trendek alakulását, tervezőkkel, grafikusokkal, influencerekkel együttműködve és a vásárlói igényekre különös hangsúlyt helyezve, merítünk ötleteket új termék fejlesztéseinkhez. A legnagyobb kihívás talán nem is az ötletek megvalósítása, hanem a sok – sok felmerülő javaslat közül a legjobbak kiválasztása. Az új Innova Next tolóajtóval az a célunk, hogy az egyre népszerűbbé váló tolórendszerek terén elsőként hozzunk olyan terméket a piacra, ami egyszerre több felmerülő igényre is megoldást kínál. 


Milyen különleges műszaki tartalommal bír az Innova Next tolóajtó?

Az Innova Next tolóajtóba beépítésre kerülő vasalatrendszer iránti igény először a Távol-Keleten jelent meg. Elvárás volt, hogy olyan vasalat legyen, amely az ottani orkán erejű széllökésekkel sújtott esős, viharos körülmények között is tartós és biztonságos. Magyarországon a Rotoval közösen finomítottuk és fejlesztettük ki ezt a rendszert.  Ennek a vasalatnak további előnye a csendes működtetés és a könnyű kezelhetőség mellett, hogy a körkörös tömítettség megfelelő zajvédelmet is biztosít.

                                       


Miben mutatkozik meg az ötletes design?

Az Innova Next esetében a különleges műszaki tartalmat garantáló rejtett technikai megoldásoknak köszönhetően a fa és alu–fa tolóajtók letisztult, modern vonalvezetéséből fakadóan teljes mértékben érvényesül a páratlan elegancia. 
Az Innova Next igazi okos megoldás az egyedi méretekre.

Az Innova Next tolóajtó rendszerben a fix és a mozgó szárnyak elhelyezésének variációival minden nyílásméret optimálisan a vevők igényei szerint alakítható. A szárnyak mozgatása a csapágyas görgőknek köszönhetően szinte gyerekjáték. Aki a szimmetrikus kiviteltől eltérőt szeretne, azok számára jó hír, hogy a mozgó és fix szárnyak mérete variálható. 


Milyen előnyöket biztosít az új tolórendszer a felhasználóknak?

Különleges geometria, megnövelt szélállóság és vízzárás, kiemelkedő hőszigetelés jellemzi az új tolórendszert. A fa természetes anyagának jótékony hatásai mellett, a csendes működés, könnyű zárhatóság, kiváló hangszigetelés is különlegessé teszik ezt a terméket.Kiknek ajánlják elsősorban az Innova Next tolóajtót?

Az Innova Next mind eleganciájában, mind műszaki tartalmában kimagasló. Mivel bármilyen időjárási körülményben remekül helytáll, ezért a családi házaktól egészen a többszintes épületekig ajánlott a termék beépítése. Valódi okosmegoldás, ami még egy kisebb erkélyes lakásba is kiválóan alkalmas. Nagyon fontos számunkra, hogy termékfejlesztéseink eredménye mindig olyan végtermék legyen, amely széles közönség számára elérhető és az általuk támasztott igényekre nyújt valódi megoldást. 


A Rábaablak számára kiemelkedő fontosságú a folyamatos fejlődés. Mindig egy lépéssel mások előtt lenni. Mit kell mindezért tenni?

A folyamatos fejlődés, az iparággal való lépéstartás számunkra egyfajta belső igény és a hosszú távon is eredményes működés alapja. Ami még ennél is nagyobb feladat, hogy megpróbáljunk az éles versenyben is az elsők között lenni. Ez csak akkor sikerülhet, ha megfelelően odafigyelünk az iparági környezetünkre, az ügyfeleink igényeire és időben a legjobb választ tudjuk adni a piaci kihívásokra.


A Rábaablak és a Roto együttműködése példaértékű. Min alapszik egy ilyen jó kapcsolat?

A jó együttműködéshez nemcsak megfelelő szakmai tudás szükséges mindkét fél részéről, hanem a szakmaiságon túlmutató emberi értékek is. Kitartás, hogy mindketten ugyanannak a célnak eléréséért küzdünk és a kihívások sem tartanak vissza bennünket; szenvedély, hogy egyaránt elkötelezett hívei vagyunk annak, hogy közös munkánkat szívvel - lélekkel végezzük.