Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése,forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű - Minőségi fa ablakok és nyílászárók egyedi gyártása - Minőségi fa ablakok és nyílászárók egyedi gyártása

Amikor a fantázia formát ölt!

Innova Vision

Amikor a fantázia formát ölt!

Saját fejlesztésű, különleges megjelenésű fa nyílászáró, amelyen szokásostól eltérő módon nem látszik a szárnykeret kívül. Ezáltal a tervezés is szabad kezet kap, hiszen a nyíló és fix nyílászárók is azonos megjelenésűek lehetnek. Keskenyebb keresztmetszetek, megnövekedett üvegfelületek, több fény, modern vonalvezetés.

Hibásműködtetés gátló

A hibásműködtetés gátló megakadályozza, hogy nyitáskor kibukjon az ablak és csukott állapotban tehermentesíti a vasalatokat.

Fenntartható fejlődés

A környezettudatosság jegyében kizárólag minősített, megújuló erdőgazdálkodásból származó alapanyagokat használunk.

Secustik kilincsek

Fokozott betörésvédelem céljából Secustik kilincsek alkalmazása. A kilincsbe beépített reteszelési mechanizmus megakadályozza az ablakkilincs manipulálását kívülről a vasalaton keresztül.

Alapanyag

Hossztoldott 30+ cm, rétegragasztott, hibakiejtett fedőrétegű, IFT® és PEFC® minősített I. osztályú lucfenyő, 92 mm profilvastagság

Vasalat

Roto NT alapbiztonsági vasalat, hibás működtetés gátlóval, résszellőző funkcióval, kiemelés gátló gombafejes záródarabbal, vasalattakarókkal

Bejárati ajtó zár

Ebből a típusból bejárati ajtó nem érhető el

Üvegezés

4-16-4-16-4 mm, Ug=0,6 W/(m2K) Low-E bevonatos, argon gázzal töltött, fokozottan hőszigetelt, melegperem zárással
OPCIÓ: 4-18-4-18-4 mm, Ug=0,5

Felületkezelés

Remmers Aidol környezetbarát vizes bázisú lazúr, akár 10 év garanciával

Gumitömítés

Háromszoros. Külső oldalon rejtett az UV védelem miatt.

Vízvető

Gumitömítéssel ellátott fekete vízvető

Kilincs

Rotoline, secustik, pozicionált kilincsek többféle színben

Színek

Széles színválasztékunkban mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt, de ezen felül egyedi igények kielégítését is vállaljuk.

Alapanyagok

Alapanyagaink kiválasztásakor egyaránt fontos számunkra az esztétikum, a tartósság, a megmunkálhatóság és a környezettudatosság. Vásárlóinknak széles választékot biztosítunk a fafajok terén is.

Párkányok

Belső könyöklőink, külső párkányaink alapanyagukban, szín-, és formavilágukban is harmonikusan illeszkednek az általunk gyártott nyílászárókhoz.

Ablakkilincsek

Széles kilincsválasztékkal várjunk vásárlóinkat, amelyben a többféle stílussal is kombinálható trendi, modern és letisztult formák is elérhetők. A kilincseink a legmagasabb minőséget képviselik és hosszú távon megbízható, tökéletes működést garantálnak.