Rábaablak - Minőségi, nyílászáró, faablak, ablakgyártás, ajtógyártás, fa ablakok, ajtó, ablak, ajtók, ablakok, nyílászárók, fa ablak, fa ajtó, fa ajtók, fa nyílászáró, fa nyílászárók, bejárati ajtó, bejárati ajtók, bejárati nyílászáró, bejárati nyílászárók, beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri nyílászáró, beltéri nyílászárók, gyártás, gyártása, készítés, készítése, értékesítés, értékesítése, árusítás, árusítása, beszerelés, beszerelése,forgalmazás, forgalmazása, kereskedelem, kereskedelme, egyedi, kiváló, minőség, minőségű - Minőségi fa ablakok és nyílászárók egyedi gyártása - Minőségi fa ablakok és nyílászárók egyedi gyártása

Kompromisszumok nélkül!

Innova 110

Kompromisszumok nélkül!

Az Innova 110 forradalmian új, egyedülálló termék. Kiemelkedő biztonság, hő- és hangszigetelés párosul a legmagasabb komfortérzettel és eleganciával. Az ablak, amelyben minden tudásunk és elhivatottságunk összpontosul.

Megnövelt hidegzóna

A jobb hőszigetelés elérése érdekében megnövelt hidegzóna létrehozása.

Stresszmentes alapanyag

Speciálisan faipari felhasználásra telepített erdőkből származó stresszmentes alapanyag használata. A körültekintő és sajátos telepítésnek köszönhetően a fák egyenes szálú és feszültségmentes növekedése garantált.

Üvegezőléc alatti gumitömítés

Üvegezőléc alatti gumitömítés használata kondenzáció elkerülése és a szélállóság növelése végett.  

Alapanyag

Hossztoldott 30+ cm, rétegragasztott, hibakiejtett fedőrétegű, IFT® és PEFC® minősített I. osztályú lucfenyő, 110 mm profilvastagság

Vasalat

Roto NT alapbiztonsági vasalat, hibás működtetés gátlóval, résszellőző funkcióval, kiemelés gátló gombafejes záródarabbal, vasalattakarókkal

Bejárati ajtó zár

Acélcsapos biztonsági zár, MABISZ minősítéssel; Simonswerk Baka 3D pántok

Üvegezés

4-18-4-18-4 mm, Ug=0,5 W/(m2K) Low-E bevonatos, argon gázzal töltött, fokozottan hőszigetelt, melegperem zárással

Felületkezelés

Remmers Aidol környezetbarát vizes bázisú lazúr, akár 10 év garanciával

Gumitömítés

Háromszoros + üvegezőléc alatt is tömítés. Külső oldalon rejtett az UV védelem miatt.

Vízvető

Gumitömítéssel ellátott hőhídmentes + szárnytakaró

Kilincs

Rotoline, secustik, pozicionált kilincsek többféle színben

Színek

Széles színválasztékunkban mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt, de ezen felül egyedi igények kielégítését is vállaljuk.

Alapanyagok

Alapanyagaink kiválasztásakor egyaránt fontos számunkra az esztétikum, a tartósság, a megmunkálhatóság és a környezettudatosság. Vásárlóinknak széles választékot biztosítunk a fafajok terén is.

Párkányok

Belső könyöklőink, külső párkányaink alapanyagukban, szín-, és formavilágukban is harmonikusan illeszkednek az általunk gyártott nyílászárókhoz.

Ablakkilincsek

Széles kilincsválasztékkal várjunk vásárlóinkat, amelyben a többféle stílussal is kombinálható trendi, modern és letisztult formák is elérhetők. A kilincseink a legmagasabb minőséget képviselik és hosszú távon megbízható, tökéletes működést garantálnak.