Rólunk mondták

Cégünk több alkalommal is megjelent a médiában. Íme néhány újságcikk:

Vas Népe Rábaablak Construma 2012Gerendaházak GlatzSzép Házak 2012-1magyar_asztalos_2011-08Asztalosipar 2007/1Vas Népe Rábaablak Construma 2010 Vas Népe ConstrumaGerendaházak cikk

Céginformáció

csarnok_kivulrol_2785

Cégünk 1993-óta foglalkozik nyílászáró gyártással. A kezdetben néhány 100 m2-es vállalkozás mára a hazai nyílászáró piac meghatározó és elismert szereplőjévé nőtte ki magát.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már több ezer m2-en folyik a gyártás. Az évek alatt a megbízható termékek révén komoly ismertségre tettünk szert, számos referencia és elégedett ügyfél erősíti termékeink és szolgáltatásunk megítélését.

Munkánkat az állandó önképzés és töretlen fejlődés jellemzi a technológia és a termékfejlesztés területén is. Hisszük, hogy minden termék magán hordozza gyártója kézjegyét. Megrendelőink igényeinek figyelembevételével olyan vásárlóközpontú termelést és értékesítési rendszert hoztunk létre, amely minden részletében a magas színvonalú egyedi nyílászáró gyártást szolgálja. Számítógépes tervezés és gyártásvezérlés, az ország és a régió egyik legmodernebb gyártósorán.

Minősített festőműhelyünkben készült nyílászáróink felületkezelésére 10 év garanciát vállalunk felár nélkül! Üzemünkben magasan képzett, tapasztalt szakembergárda segítségével készítjük kiváló minőségű nyílászáróinkat.

Termékeink ÉMI és CE minősítéssel rendelkeznek!

-

Cégünkről 2017-ben az alábbi riportfilm készült:

 

 

 

CONSTRUMA 2012:

Miután a zsűritagok az első napon végigjárták a kiállítást, cégünk standját választották a 2012-es év legszebb standjának!

legszebb_stand_2012

-

CONSTRUMA 2010:

Cégünkről az alábbi videófelvétel készült a 2010-es Construma kiállításon:

 

-

CONSTRUMA 2011:

A 2011-es Construmán felállított standunkat az alábbi 3D felvételen tekintheti meg a képre kattintva:

Construma stand 3D

 

A lenti képsorra kattintva több képet is megtekinthet üzemünkről!